Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2017.09.21. 18:20 AnnGel

Kicsit agyvérzést kaptam. Most próbálom magam meggyőzni arról, hogy a bölcsőde egy illúzió, nem is létezik, és én igazából úgy dolgozom, hogy itthon van velem a gyerek. Nagyon durván beszopott valami vírust, csordogáló orral még eljárogatott, aztán múlt hétfőn már elvittem orvoshoz, mert köhögött, egész héten maradt vele, sőt, hétfőn is, aztán hétfőn elvittem dokihoz, jól volt, kedden bevittem beölcsibe, és fél 3-kor hívtak hogy lázas. Tényleg csak arra tudok gondolni, hogy hétfőn a dokinál elkapott valamit, mert amúgy ha máshol nem voltunk, akkor mitől lázasodik be másnapra? Úgyhogy kedden bementem dolgozni, jól éreztem magam, kimozdultam, emberekkel kávéztam, azóta meg itthon vagyok, a gyerek egyre szarabbul, magas láz, bágyadt, rossz a kedve. Ma délután fél 1-ig aludt, mármint reggeltől, de úgy, hogy egész éjszaka is aludt, elvittem orvoshoz megint, majd megint letettem aludni. Úgy sajnálom, amúgy nagyon jól bírja.

Ja, és a doki szerint jövő héten csütörtökön vigyem legközelebb bölcsibe. Mondom, hogy agyvérzés, az egy hét múlva van csak.

Közben persze jött a hír, hogy férjem az új munkahelyén meg októbertől utazni fog, valamikor két hetet egyhuzamban hétvégével együtt. Földhözbasz a boldogság.

Ezt leszámítva minden jó. Jönnek nemsokára ellenőrzésre hozzám, hogy megnézzék, milyen körülmények között dolgozom otthomról, mert ha nem megfelelőek, akkor nem engedélyezik a homeoffice-t. Van az ellenőrzőlistán egy olyan pont, hogy a munkaállomás elzárható-e vendégek, háziállatok, gyerekek elől, én meg elkedtem fosni, hogy hát nem, mert a nappalinak nincsen ajtaja, most tényleg be kéne vonulnom az egyik hálóba dolgozni? Fejben átrendeztem a lakást is. Ezen görcsöltem egy napig, aztán beszéltem az ellenőrrel, és kiderült, hogy ja az nem azt jelenti, hanem csak annyit, hogy a laptopot el tudom-e zárni munkaidőn kívül.

Másik érdekes része mostanában egyhangú életemnek, hogy miután dolgozom, meg beteg gyereket ápolok, kipróbáltam az ebédrendelést, mármint amikor előre leadod, mit kérsz. És zseniálisan jó kaják vannak. Hat éve rendeltem utoljára ilyen módon ebédet magamnak, és akkor is a váci IBMhez (szóval korlátozott volt a választék), és eszembe sem jutott, hogy ez közben fejlődött. Amúgy nagyon jó ebédlőhelyek vannak a környéken, de 11-kor nyitnak, akkor meg már a gyereket ebédeltetem és teszem le aludni, szóval az túl késő.

Természetesen nem fért ki két gombolyagból a felső, amit csinálok, és nem elég, hogy vennem kell még hozzá fonalat, de az a szín most nem is elérhető. Soha nem lesz készen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr5412883980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása