Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2017.08.31. 19:10 AnnGel

Szóval ma 15 hónapos

Címkék: gyerek

A bölcsis gondozó szerint gyanúsan jól érzi magát ott, tart attól, hogy később jön ki a gyereken valami gebasz. De egyelőre majdnem 2 hete jár, kicsit biggyeszti a száját reggel, de délután örül, amikor érte megyek. És állítólag egész nap eszik és játszódik.

Van egy dal, ami pá-pára végződik, ha meghallja a dalt, akkor a végére odaénekli ő is, hogy pápá.

Az apja azzal szokott szórakozni, hogy "bűvésztrükkel" tüntet el előle pici dolgokat: egyik markából átteszi titokban a másikba, majd ráfúj az öklére, szétnyitja, és nincsen benne semmi. Ez annyira tetszik a gyereknek, hogy már nekem is hordja a legókat, és fújtatva mutatja, hogy mit csináljak vele.

Időnként megpróbál szaladni, olyankor röhög. Ezen kívül előfordult már, hogy a babakocsiból kiszedette magát, mert gyalogolni óhajtott.

Megkapta az első filctollait (lemosható, kimosható, tompahegyű), egyelőre nem rajzol még velük, de órákig képes őket pakolászni. Egyik nap azokkal ment aludni, ma pedig egy óvatlan pillanatban a WC-be dobott be belőlük kettőt.

Továbbra felkel egyszer éjjel, olyankor magából kikelve sír, eszik, majd alszik, mint a tök. És továbbra is 8-től 8-ig, tartsa meg ezt a jó szokását.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr3312794838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása