Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2016.09.09. 16:37 AnnGel

Mindeközben

Vannak olvasós, és vannak sorozatnézős/horgolós időszakaim. Sajnos egyszerre a kettő nem megy, legalábbis nem nagy hatékonysággal, mert ha sokat horgolok, akkor lassan haladok a könyvekkel, és megunom őket idő előtt. Szóval ha olvasok, akkor mostanában inkább sokat egyszerre. Sajnos (?!) legutóbb Crouch-től a Sötét anyagot olvastam, ami annyira izgalmas és fordulatos volt, és olyan gyorsan bedaráltam, hogy azóta sincsen kedvem újba belekezdeni. Előtte meg Haddon: A kutya különös esete az éjszakábant végeztem ki néhány nap alatt. Van még egy csomó minden más a várólistámon, de nincsen kedvem belekezdeni, mert nincsen időm sokat olvasni, és akkor megint két hónapig olvasok egy könyvet, és ettől elmegy a kedvem.

Azért nincsen időm sokat olvasni (én szegény), mert megint belelendültem a horgolásba, majdnem befejeztem egy macskát, aztán rájöttem, hogy sokkal fontosabb horgolnivalóm van (amiről egyelőre nem beszélhetek), és másba kezdtem bele. De legalább eközben tudok sorozatot nézni/podcastot hallgatni, ha már olvasni nem lehet szimultán. Vagy hangoskönyv!

Szóval of course megnéztük a Stranger Things-t, olyan verziót sikerült szereznem, amiben iszonyú hangos volt az akció és halk a párbeszéd, ezért folyamatosan ide-oda állítgattuk, hogy ne ébredjen fel a kislány (aki amúgy az első jelenetre megébredt, és keserves sírásba kezdett, anyuka bazdmeg), egy csomószor nem mertem odanézni, de legalább csináltam színes sünöket.

Ajánlották a New Girl-t, ami eleinte kicsit idegesített, de aztán hamar megszerettem, aztán pár napja bukkantam rá a BoJack Horseman-re, ami zseniális, közösennézős sorozatként elkezdtünk néhányat, amik nem jöttek be (Haven, Mr Robot, Dark Matter), most a The Americans van soron, eddig jó. Ja meg néztem a Misfits-et, de a harmadik évadra már nem vagyok túl motivált, nincsen már benne a kedvencem.

És hát nem utolsósorban, de tök véletlenül (egy ismerős like-olta egy másik ismerősének a bejegyzését FBn) olvastam egy zseniális podcastról: My Dad Wrote a Porno. Egy fickó felolvassa az apja erotikus regényét, és két másik barátjával elemzi és kommenáltja azt. Mindezt brit akcentussal!! Óvatosan a nyilvános helyen hallgatással, én is csak percek után vettem észre, hogy hangosan nevetve tolom az utcán a babakocsit.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr2411690887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása